Od 11.03.2020. potražite ekskluzivne brendove visokokvalitetnog posuđa na jednom mjestu. Penny centar u Velešićima proširuje svoju ponudu otvaranjem shopa najpoznatijih brendova visokokvalitetnog posuđa.

Za sva domaćinstva koja preferiraju kvalitet i eleganciju, prateći svjetske trendove kako u dizajnu tako i u kvalitetu WMF, TAÇ i DICK su izbor sa kojim nećete pogriješiti.

U nastojanju da zadovolji potrebe i zahtjeve svojih kupaca, kompanija Penny plus d.o.o. Sarajevo koja je na tržištu prisutna preko 20 godina i uživa ugled i povjerenje svojih kupaca plasira vodeće svjetske brendove na tržište Bosne i Hercegovine.

WMF je jedan od najpoznatijih Njemačkih brendova koji datira još od 1853.godine i predstavlja oznaku za posuđe visoke kvalitete, neuništivo čak i u slučajevima intenzivne upotrebe i lako za čišćenje te veoma stabilno pri promjenama temperature. Njegova specifičnost je u tome što sadrži hromargan (legura hroma i srebra) koji je kao trgovačka marka registrovan još 1927. godine. WMF posuđe pogodno je za sve vrste šporeta uključujući i indukcione.

TAÇ porcelan zasigurno će unijeti eleganciju u vaš dom svojim porculanskim setovima i omogućiti vam pripremu savršenog stola. Želite li servise za svakodnevnu upotrebu ili za posebne prilike, možete birati između stilskih blagovaonskih garnitura. TAÇ posuđe izrađeno je od lijevanog čelika, keramike i granita što je garant visoke kvalitete.

DICK (1778. godine kompanija osnovana u Esllingenu – Njemačka) noževi izrađeni od visokolegiranog nehrđajučeg čelika uz ručke koje su oblikovane u skladu sa posebnom metodom i izrađene od visokokvalitetne, neklizajuće i izdržljive plastike bez abrazije. Dick noževi mogu se prati u mašini za posuđe zahvaljujući svojoj otpornosti na toplotu do 150ᵒC.

Posjetite Penny centar na adresi Halida Kajtaza b.b. Velešići – Sarajevo ili online prodavnicu www.pennyshop.ba

Za sve kupce povodom otvorenja a u sklopu Petka 13. odobreni su posebni popusti do -50% na izdvojeni asortiman. Petak 13. je veliki shopping day koji se obilježava u svim Penny centrima sa popustom -50% na naj atraktivnije artikle praćeno dodatnim popustom do -50% na preko 400 artikala.